10 Δεκ 2008

Πως να αμυνθείς στη βλακεία;


Ξεσκίστηκαν στις παπαριές τα παπαγαλάκια του Μαξίμου από χθες, αλλά σήμερα το παραξήλωσαν. Η παπαρολογία πάει σύννεφο και λείπει και ο Ριρής ο οποίος αν και αντιπαθής, τουλάχιστον ήξερε να περνάει γραμμή.

Βγαίνουν λοιπόν τώρα οι πανίβλακες και λένε οτι όλο το μπάχαλο που έγινε ήταν οργανωμένο σχέδιο για την ανατροπή του Μπουχέσα!

Τι λέτε ρε αγριόστοκοι; Τι λέτε και τι γράφετε ρε πανηλίθια δεξιά εκκρεμή που σας έδωσαν μια αργομισθία και κάνατε τη μαλακία επάγγελμα!

Μέσα στο σχέδιο ζωντόβολα ήταν και η δολοφονία; Μήπως ήταν και η πρόσληψη του μπάτσου - δολοφόνου το ΄99 που έλεγε ο βασιλιάς της μαλακίας υπουργός βορείου ελλάδας; (άσχετο, αλλά γιατί βάζουν όλους τους μυαλοφυγόδικους εκεί;).

Οι ηλίθιοι, προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο οτι το όλο σχέδιο διαχειρίζεται ο... Συνασπισμός. Εδώ οι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να διαχειριστούν ούτε τα κοινόχρηστα της Κουμουνδούρου και τα δεξιά κομματόσκυλα τους βγάζουν εγκεφάλους των κινητοποιήσεων. Ναι ρε ηλίθιοι. Ο Συν τους καθοδηγεί όλους, αλλά τους ζητάει να μην τον ψηφίσουν στις εκλογές γιατί δε θέλει να γίνει κόμμα εξουσίας. Βλάκες. Παρεπιμπτώντως τα ίδια ακριβώς που λένε οι Πολύδωρες, το λένε και τα ντουβάρια του ΚΚΕ, το Λάος αλλά και οι Χρυσαυγίτες! Ωραίες κολεγιές...

Όσο για την Παπαρήγα, τη συμπονώ. Και ΚΚΕ είναι και φιλενάδα με την Παναγιωταρέα και την Κανέλη, δεν περίμενα τίποτα πιο έξυπνο από το να «παραδώσει» τις διαδηλώσεις στον Τσίπρα. Άλλωστε κάθε τι άγνωστο κάνει τζιζ για τον Περισσό. Γύρω στο 2067 θα αναλύσουν τα γεγονότα και θα αποφανθούν για τις πράξεις και τις παραλήψεις τους. Μέχρι τότε... για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ και η CIA.. Βρε ούστ τελειωμένα απολιθώματα.

Μάλιστα, κατά το γνωστό μπλόκ της Ρηγίλλης «politis» το οποίο και σαφώς απευθύνεται σε λοβοτομημένους, το όλο σχέδιο οργανώθηκε στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ – προφανώς γιατί κάποιον από αυτούς τους κροισους νίκησε ο Κωστάκης στο playstation -. Η φοβερή επιχειρηματολογία τους, δε, είναι ότι η Διαμαντοπούλου σε δικτυακή συνέντευξη στο “Nylon” είχε προβλέψει κοινωνική έκρηξη. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό των ηλιθίων πως αυτό λέγεται απλά πολιτικό κριτήριο. Ε, Ριρίδες;

Κατά τα άλλα, θα χειροκρότησαν όλα αυτά τα ζώα και τη μισοριξιά που ανέλαβε δικηγόρος των δολοφόνων και δήλωσε οτι «για το αν έπρεπε να πεθάνει ο 15χρονος θα αποφανθεί η δικαιοσύνη»!.. και «όλα είναι μια παρεξήγηση». Ναι ο αληταράς, αυτό δήλωσε η κοντή κομπλεξάρα που αυτοαποκαλείται «μοντελοπνίχτης». Η σκατόψυχη αδελφάρα που για ένα μάτσο ευρώ σκυλεύει στο ζεστό τάφο ενός μικρού παιδιού. Η λούγκρα. Και δεν του έφταναν όλες αυτές οι μαλακίες, αλλά έβγαλε και μόνος του πόρισμα για τη σφαίρα του δολοφόνου – είπε οτι έγινε εξοστρακισμός – και δε δίστασε να συκοφαντήσει τον Αλέξη και να σπιλώσει τη μνήμη του γράφοντας στο απολογητικό υπόμνημα οτι είχε παραβατική συμπεριφορά.

Ναι βρε πουσταρά, εγώ είχα πάρει στ αλήθεια αποβολή, έλα να με σκοτώσεις κομπλεξικέ σκατόμπατσε και φέρε και το δικηγόρο σου μαζί. Θα σας αρέσει...

Υ.Γ. Το κείμενο αυτό δε μπορεί να δημοσιευτεί σε καμιά εφημερίδα διότι ούτε ένας χαρακτηρισμός δε μπορεί να διασταυρωθεί. Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στις εφημερίδες όπου δεν μπορείς να γράψεις τα εσώψυχά σου και ελέγχεσαι, σε αντιδιαστολή με τα μπλόγκ όπου γράφεις ό,τι μαλακία θέλεις και τη δημοσιεύεις. Καταλάβατε και εσείς όλοι ηλίθιοι με τα μπάνερ «είμαι μπλόγκερ όχι δημοσιογράφος»; Προφανώς και δεν είστε. Ούτε δεκαπέντε λεπτά δε θα κάνατε μέσα σε εφημερίδα, άσχετοι.


Γ. Γ.