27 Φεβ 2009

Γράμμα στον Γιώργο

Τον Μπόνιο δεν τον γουστάρω και πολύ. Ούτε αυτόν, ούτε τα φιλαράκια του. Κάποιες φορές όμως "γράφει". Το παρακάτω κείμενο είναι από το http://kourdistoportocali.blogspot.com/

-Γιώργο,

Τώρα είναι η στιγμή. Να κατρακυλίσουν -αλληλοσυγκρουόμενα σαν μπάλες του μπιλιάρδου- τα κομμένα γαλάζια κεφάλια στην άσφαλτο της Βασιλίσσης Σοφίας.
Αρκετά με τα μαθήματα πιάνου. Μετά τον σπουδαίο Κώστα Γαβρά, σε παρακαλώ να καλέσεις στα νέα γραφεία του Πασόκ, τον Κουεντίν Ταραντίνο. Αυτός θα σου εξηγήσει ακριβώς τις επόμενες κινήσεις: Την ώρα που θα βγουν τα σπαθιά απο τα θηκάρια, την ώρα που θα κελαηδήσουν ξανά τα κουμπούρια.
Πόλεμο έχεις Γιώργο και μαζί σου οι Έλληνες πολίτες που αηδίασαν να τρώνε στη μάπα τα παπαγαλάκια της γαλάζιας προπαγάνδας. Παπαγαλάκια, τα οποία επιχειρούν να δώσουν το φιλί της ζωής στην ερμαφρόδιτη κυβέρνηση, ενώ οι πολίτες θέλουν να της δαγκώσουν τη γλώσσα και να την πετάξουν, ματωμένο ορεκτικό σε πεινασμένες οχιές.
Κατανοούμε την έμφυτη ευγένειά σου, κράτησέ την όμως για τα μαθήματα γιόγκας προς την Άντα, το καλοκαίρι στη Πάρο.
Τώρα είναι η ώρα του πιο βρώμικου πολέμου, καθώς η ετοιμοθάνατη γαλάζια δηλητηριώδης σαύρα, επιχειρεί τις τελευταίες δαγκωματιές της.
Ζήτησε Γιώργο, απο τους μπαρουτοκαπνισμένους Πασόκους, τους εκπαιδευμένους στο κομματικό Βιετνάμ, να σε μυήσουν στα σκοτεινά κόλπα, που έκαναν τον πατέρα σου θεριό ανήμερο.
Πέρνα πολλές ώρες με τον Λιβάνη, τον Απόστολο Κακλαμάνη κι άλλους παλαιότερους της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Ζήτησέ τους να σου διδάξουν το κόψιμο του λαρυγγιού, την αφαίρεση των γαλάζιων σκάλπ, γίνε φονικό ατσάλι αν θέλεις να υποτάξεις την εξουσία-επιλογή άλλη δεν έχεις.
Τις αβρότητες πρέπει να διαδεχθεί το αναβλύζων αίμα.
Διάλεξε αν θα είναι το δικό σου, η το δικό τους...