11 Μαρ 2009

Η λίστα


Δεν είναι μούφα η λίστα με τους στόχους των τρομοκρατών που δημοσίευσε το Βήμα. Αληθινότατη είναι και την έχουν συντάξει τα μεγάλα κεφάλια της αστυνομίας μετά από επίπονη σκέψη και έρευνα.

Μόνο οι εκλεκτοί του Μαρκογιαννάκη θα μπορούσαν να βάλουν στην ίδια λίστα την Αγγελοπούλου με την… Χούκλη και τον Θεοδωράκη και τον Βορίνα με τον Χατζηνικολάου και τον Βαρδινογιάννη!

Κατά τα λοιπά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έκανα – όπως λένε καθημερινά οι τηλεαστέρες – ξύνοντας το τριχωτό της κεφαλής – το ίδιο δηλαδή που κάνουν και αυτοί εν αντιθέσει με τα παιδάκια των 580 ευρώ– η λίστα έχει και πολλά άλλα ονόματα τα οποία η Ψυχαροφυλλάδα δεν δημοσίευσε μετά από παράκληση της αντιτρομοκρατικής.

Πρώτη πρώτη φιγουράρει βέβαια η Πετρούλα (δε θέλω μαλακίες, μία είναι η Πετρούλα). Η ΕΛΑΣ πιστεύει ότι έχει στοχοποιηθεί ως πρότυπο αντεπαναστάτριας διότι ποιος έχει όρεξη για αγώνες όταν βλέπει έναν τέτοιο κώλο και επίσης ποια αξύριστη ταγαροαριστερίστρια θα μπορέσει να της κουνηθεί σε… οράματα;..

Άλλος στόχος – κρυφός – είναι οι εγκαταστάσεις του περιοδικού «ρε σάλτα και…» διότι ως γνωστόν εκεί κατοικοεδρεύουν οι μόνοι εν Ελλάδι αριστεροί και οι επαναστάτες δεν θέλουν ανταγωνισμό. Για τον ίδιο λόγο άλλωστε – ως ο μόνος κατέχων την απόλυτη αλήθεια - αυτοστοχοποιήθηκε πριν λίγο καιρό και παλαιός εκφωνητής των δελτίων του Μαρούδα και νυν αργόμισθος «επαναστάτης» στη Γραμματεία.

Αυτό, δε, που φοβούνται οι αρχές είναι ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών αλά νονών της νύχτας στο χώρο των επαναστατών. Ο επαναστάτης Μάκης δηλαδή – το όνομα του οποίου όπως θα προσέξατε δεν βρίσκεται στη δημοσιευμένη λίστα – να τα πάρει στο κρανίο και να γεμίσει κρυφές κάμερες τη γιάφκα των ηλιθίων με τα κουμπούρια και αυτοί με τη σειρά τους να του τινάξουν στον αέρα την επαναστατική Καγιέν και ούτω καθεξής σε έναν αυτοτροφοδοτούμενο φαύλο κύκλο αίματος…

Όχι ότι είναι και οι πιο έξυπνοι οι υπεύθυνοι της αντιτρομοκρατικής αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουν μπλέξει με… άμπαλους και δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει. Διότι αν έχεις απέναντί σου ένα σοβαρό τρομοκράτη ξέρεις ότι θα πρέπει να φυλάς πχ τον Κόκαλη για να μην τον φάνε λάχανο. Τώρα με αυτούς τους ηλιθίους που πάνε και κάνουν σκοποβολή σε ντουβάρια και παρκαρισμένα αυτοκίνητα, μάλλον πρέπει να φυλάς και τον… Τζόρζεβιτς μην τυχόν και τα μπερδέψουν.

Θα κλείσω απότομα το πόνημα αυτό, αλλά μόλις εντόπισα στην κρυφή λίστα το όνομα και άλλου τελειωμένου και ξεχασμένου από το Θεό δημοσιογράφου – στόχου εκτός του Φυντανίδη και πρέπει να τον ειδοποιήσω…