24 Ιουν 2009

Τι λέτε μωρέ μαλάκες…


Τι λέτε μωρέ μαλάκες…
Που κάνατε περιουσίες αναμασώντας όσα καθημερινά γράφουν στις εφημερίδες τους οι κακοπληρωμένοι δημοσιογράφοι του γραπτού τύπου και εσχάτως και όσα γράφονται στα blogs και μάλιστα χωρίς καμιά αναφορά στις πηγές…
Τολμάτε σεις τα golden boys της τηλεόρασης να συγκρίνετε τη δουλειά σας με τη δουλειά των συντακτών του γραπτού τύπου, με το καθημερινό τους άγχος στο κυνήγι της είδησης που θα βρείτε εσείς έτοιμη και καλοσερβιρισμένη το πρωί να την πουλήσετε στο δικό σας κοινό.
Έτυχε λοιπόν να βλέπω (μάλλον να ακούω) πριν λίγο το Γιώργο Παπαδάκη στην εκπομπή καλημέρα Ελλάδα να σχολιάζει το λουκέτο του Ελεύθερου Τύπου που άφησε στο δρόμο 500 οικογένειες δημοσιογράφων, τεχνικών και λοιπού προσωπικού… και επισήμαινε ότι δεν μιλάμε για υψηλόμισθους εργαζόμενους (σωστά…).
Μην μπερδεύετε τον ηλεκτρονικό με τον έντυπο τύπο έλεγε ο Γιώργαρος, ο άρχων της πρωινής ζώνης και για να δικαιολογήσει τις υψηλές αμοιβές των golden boys της tv έφερε παράδειγμα τη δική του εκπομπή.
«Εμείς εδώ έχουμε καθημερινά 4,5 ώρες πρόγραμμα…, με πόσες σελίδες εφημερίδας αντιστοιχούν αυτές οι ώρες αναρωτήθηκε…»
«Με 2 κυριακάτικες εφημερίδες μαζί με τα ένθετα…» συμπλήρωσε ο έτερος Καπαδόκης Στρατής Λιαρέλλης…
Τι λέτε μωρέ μαλάκες που αν σας δώσουν χαρτί και μολύβι θα χρειαστείτε 2 μέρες να βάλετε 350 λέξεις στη σειρά… για να φτιάξετε ένα κείμενο που να διαβάζετε…

Από τον μοναδικό "μοναχικό λύκο"