1 Σεπ 2009

Υπήρχαν και χειρότεροι...

Άντε τώρα που μπήκε το φθινόπωρο να αρχίσουμε σιγά - σιγά κι εμείς...
Τίποτα καλό δεν κρατάει πολύ, οπότε διακοπές, κύματα και ουζομπυροποσίες τέλος! Τα κεφάλια μέσα που λέει και το ιστορικό ανέκδοτο και όποιος αντέξει.

Για "ζέσταμα" πάμε με ένα πόστ από τον "άγιο" :

Όσοι έζησαν την κυριαρχία του ΠΑΣΟΚ, πίστεψαν ότι δεν υπάρχουν πιο ταπεινά υποκείμενα από τα περισσότερα προβεβλημένα στελέχη του.
Σήμερα, νομίζω, ότι κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν αμφιβάλει ότι υπάρχουν και χειρότερα!

Παρακολουθώντας τις τελευταίες μέρες αντιδράσεις πρωτοκλασάτων νεοδημοκρατών πολιτικών, βουλευτών της ΝΔ, στελεχών του κόμματος σε όλα τα επίπεδα και ρουσφετολογικών προϊόντων του κόμματος στη διοίκηση, καθώς και του στρατευμένου στην ιδέα της εξυπηρέτησης αλλότριων συμφερόντων Τύπου, το συμπέρασμα προκύπτει αβίαστα: δυστυχώς υπάρχουν και ελεεινότερα υποκείμενα!

Να, λοιπόν, γιατί ζητούν ή εκβιάζουν την ψήφο σας. Τώρα είναι ακόμη πιο έκδηλο, παρακολουθώντας την ανταρσία των νεοδημοκρατών εναντίον του ηγέτη τους με διακύβευμα τον χρόνο των εκλογών.
Δεν διστάζουν να επιδεικνύουν την ταπεινότητα των κινήτρων τους για να παραμείνουν λίγους μήνες ακόμη στην εξουσία.

Προφανώς έχουν καταδυθεί στον κρατικό κορβανά και προτιμούν να σκάσουν παρά να προσφύγουν στη λύτρωση των εκλογών για να πάρουν ανάσα!

Είναι μηδενικά με τα οποία, προσωπικά, ντρέπομαι να μοιράζομαι την ίδια εθνική καταγωγή. Δεν θέλω ούτε να διαβάζω πλέον για τα διαδραματιζόμενα στον καραγκιόζ μπερντέ, που αποκαλείται πολιτική σκηνή της Ελλάδας.
Είναι σιχαμεροί και ξεδιάντροποι!

Αυτές οι εκλογές που έρχονται, δεν είναι σαν τις άλλες…αποκαλύπτουν την πλήρη διάσταση του εκφυλισμού του Έλληνα σε όλα τα επίπεδα.
Χαρείτε τους και ξαναψηφίστε τους!

Δ.Γ.