7 Οκτ 2009

ΕΣΗΕΑ: Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΤΕΚΑ

Από το http://anergoidimosiografoi.blogspot.com

Άθλιοι επαγγελματίες συνδικαλιστές που μας ζαλίζουν τα @@ ένα μήνα πριν έρθουν οι εκλογές και μετά δεν σου λένε ούτε γεια στο δρόμο.

Πόσο τυχαίο είναι οτι χρόνια τώρα η συμμορία των 11 σπάνια αλλάζει σύνθεση?

Που το είδατε μωρέ μαλάκες γραμμένο να έχουν γίνει οι εκλογές απο τον περασμένο Μαϊο, να έχει φτάσει Οκτώβριος κι εσείς να ψωλαρμενίζετε? Αλλά δυστυχώς δεν φταίει κανένας άλλος παρά οι μαλάκες που σας ψήφισαν. Γιατί τι άλλο μπορεί να είναι όποιος χαραμίζει την ψήφο του για άχρηστους συνδικαλιστές που το μόνο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα, ο μισθουλάκος του συνδικαλιστή, τα δωρεάν καφεδάκια, ουισκάκια και λοιπά φαγώσιμα τ
ου κυλικείου (ΧΟΝΤΡΕ για σενα χτυπαει η καμπανα) και όλα τα άλλα στα παλιά τους τα παπούτσις.

Είσαστε ΟΛΟΙ για φτύσιμο, μηδενός εξαιρουμένου. Ο προεδρεύων κύριος αρχιμαφιόζος με τις 4 δουλίτσες, η αντιπροεδρεύουσα γαλάζια κυρία της διαπλοκής, ο και καλά αδιάφορος ταμίας που λέει μαλακίες στους συναδέλφους του που απολύονται απο το μαγαζί που δουλευει, η γραφική ταξιθέτρια που ένα βήμα πριν να πάει να συναντήσει τους προγόνους του ξύπνησε μέσα του ο επαναστάτης, ο γνωστός μπουχέσας που τον έχει ξεγραμμένο ακόμα και το κόμμα του, ο θλιβερός κόκκινος μαλάκας που καπελώνει συνέχεια τις προσπάθειες για εκλογή προεδρείου, και τα άλλα τα "συμμοριτόπουλα".

Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες γνωρίζετε οτι:
Οοι απολύσεις συνεχίζονται κανονικά στα ΜΜΕ κι εσείς κοιμόσαστε όρθιοι?
Γνωρίζετε ρε χαραμοφαήδες τεμπελχανάδες και κομματόσκυλα οτι έχει καθιερωθεί η μάυρη και ανασφάλιστη εργασία στα ΜΜΕ?
Γνωρίζετε οτι υπάρχουν άνθρωποι που ζουν με 500 ευρώ το μήνα?
Γνωρίζετε οτι υπάρχουν ανασφάλιστοι που δεν μπορούν ούτε να αρρωστήσουν αφού δεν έχουν περίθαλψη?
Γνωρίζετε οτι μέρα με τη μέρα η λέξη αξιοπρέπεια δεν υπάρχει για πολλούς επαγγελματίες δημοσιογράφους?

Μάλον όχι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ γιατί εσείς έχετε απο 2-3 δουλειές ο καθένας, έχετε τις δημόσιες σχέσεις σας και τα κονέ για να βολεύετε τα δικά σας παιδιά, έχετε τη σκατοκοιλιά σας γεμάτη και δεν σας νοιάζει ρε ξεφτίλες αν υπάρχουν συναδελφοί σας που πηγαίνουν κάθε μέρα και παίρνουν συσίτιο απο την εκκλησία της γειτονιάς τους για να φάνε. Και για όλα αυτά ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ επειδή είστε ανίκανοι αδιάφοροι τυχοδιώκτες αναίσθητοι και πολλά άλλα για τα οποία μόνο υπερήφανοι δεν θα έπρεπε να είστε.

Αφού η ξεφτίλα; σας δεν επιτρέπει να φτιάξετε προεδρείο για να ασχοληθεί η ΕΣΗΕΑ με τα προβλήματα που πλήττουν τον κλάδο τουλάχιστον ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ και ΠΡΟΚΗΡΥΞΤΕ ξανά εκλογές για να πάτε στο διάολο μήπως και ησυχάσουμε μια για πάντα απο εσάς.