9 Μαρ 2011

Η σφηκοφωλιά του 9,84


Όπως ήταν αναμενόμενο άρχισαν τα όργανα να παιανίζουν κατά του Καμίνη με το που άγγιξε την δημοσιογραφική σφηκοφωλιά του 9,84. Άρχισαν να του την πέφτουν από παντού τα αργυρώνητα ανθρωπάκια που μας κατάντησαν να ντρεπόμαστε να πούμε τι δουλειά κάνουμε.
Από το Καρφί μέχρι το Παρόν και από ειδησεογραφικά μπλόγκ μέχρι τα σεσημασμένα για εκτελέσεις συμβολαίων Φίμωτρα κλαίνε για το μισθό που έχασαν η Παναγιωταρέα, η Κοραή, η Σταματέρη(!), η Σιδηροκαστρίτου, ο Λοβέρδος, ο Κουρτάκης και δεκάδες άλλοι αστέρες της δημοσιογραφίας που τα έπαιρναν για να μη γράφουν στα άλλα μέσα που δούλευαν πόσο άχρηστος ήταν ο Κακλαμάνης.

Τους πείραξε, λέει, ότι δημοσιεύθηκαν προσωπικά τους δεδομένα και σχόλια για τη δουλειά τους! Ποιους, αυτούς που έχουν κάνει κουρέλι χρόνια τώρα κάθε έννοια αξιοπρέπειας κάθε «κακομοίρη» που πέφτει στα «χέρια» τους. Δε χτυπούν όμως μόνο ευθέως για τις απολύσεις πολυθεσιτών τη νέα Δημοτική αρχή, αλλά βάζουν και τους χαμερπής Παπαγύφτηδες να επιτίθενται με το γνωστό χουλιγκάνικο τρόπο τους και για άλλα θέματα που αξίζουν χειροκρότημα όπως η εφαρμογή του νόμου για το παράνομο παρκάρισμα και τα τραπεζοκαθίσματα ώστε να ανασάνει κάπως η πρωτεύουσα! Ουστ κοπρίτες!

Τα δυσθεώρητα ποσά που πληρώνουν οι δημότες της Αθήνας για το ανύπαρκτο ραδιοφωνικό σταθμό που μόνο ρόλο έχει να διαφημίζει τον εκάστοτε δήμαρχο και να σιτίζει το στρατό των δημοσιογράφων του τελείωσαν. Κατά την άποψή μου ο 9,84 δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης και πρέπει να βάλει λουκέτο ώστε τα χρήματα να διατεθούν για παιδικές χαρές, χώρους άθλησης, πράσινο, δημοτική συγκοινωνία, παιδικούς σταθμούς, πολιτιστικά δρώμενα, τουριστική υποδομή και προβολή κτλ. Στην τελική, ας διώξουν όλους όσοι έχουν δεύτερη δουλειά, να κρατήσουν μόνο αυτούς που ζούνε από τον ραδιοσταθμό και να τον κάνουν κάτι σαν τη «φωνή της Πόλης στα ερτζιανά». Μέχρι εκεί.

Οι μαλακίες της ΠΟΕΣΥ για να μην κλείσουν οι δημοτικοί ραδιοσταθμοί, να μη γίνουν ΑΕ κτλ είναι ακατανόητες. Οι τελειωμένοι συνδικαλιστές του κώλου που έχουμε ανήκουν στον προηγούμενο αιώνα και έχουν τη λογική ότι οφείλει να μας πληρώνει ο πολίτης για να το παίζουμε εμείς παράγοντες. Πέθανε το μοντέλο μάγκες, μαζί με λεφτά από τα κορόιδα. Κοιτάξτε πώς θα σώσουμε τα πραγματικά μαγαζιά και τη δουλειά μας κι όχι τα παραμάγαζα του κάθε εξουσιομανή δήμαρχου που θέλει να κάνει τον καναλάρχη με λεφτά των δημοτών του.