16 Μαρ 2011

Ο Άκης του Ψυχάρη


Αυτό το παλληκάρι δε βάζει μυαλό με τίποτα. Μητσοτάκης σκέτος. Η χαρά του μπούκη. Όπου έχει ποντάρει τα ρέστα του, τα έχει χάσει πανηγυρικά, αλλά εκεί… επιμένει μέχρι τελικής πτώσης στα μουλάρια.

Σήμερα αποφάσισε ότι το μέλλον της Ελλάδας ανήκει στον πατριωτικότερο και ο Γιώργος είναι τελειωμένος. Γράφει λοιπόν στο άρθρο του στα Νέα:

«ΔΕΝ ΞΕΡΩ, λοιπόν, τι λένε στις κλειστές συσκέψεις της Λεωφόρου Συγγρού. Κανονικά, όµως, θα έπρεπε να κυκλοφορούν µε λαµπάδες στο µπόι του Παπανδρέου. Και να φωνάζουν: «Βάστα Γιώργο»!

ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟ ΒΗΜΑ γίνεται προς την αποτροπή της χρεοκοπίας ευνοεί κυρίως την κυβέρνηση που θα διαδεχτεί τη σηµερινή. Κι όποια προσπάθεια καταβάλλεται για να νοικοκυρευτεί ο τόπος, πάλι οι επόµενοι θα βγουν κερδισµένοι αφού θα εισπράξουν το νοικοκύρεµα χωρίς το κόστος του.»

Τελειωμένη δουλειά λοιπόν αδέλφια: Ο Αντωνάκης Πρωθυπουργός, απλώς περιμένει να κουραστεί ο Γιώργης και να αδειάσει από τις δουλειές του ο Φαήλος για να του πεί τι να κάνει.

Δεν της έφτανε μόνο αυτό όμως της τηλεδημοσιογραφάρας, αλλά ενώ τους πήγαινε ενάμιση χρόνο εμπλοκή για τη στάση τους στο μνημόνιο, ξαφνικά ανακάλυψε ότι ορθώς δεν ψήφισαν υπέρ:

«ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ που η απόφαση του Σαµαρά να καταψηφίσει το Μνηµόνιο µετέτρεψε το Μνηµόνιο σε µια σαφή διαχωριστική γραµµή, η οποία θα ισχύει εκ των πραγµάτων σε όλη την τρέχουσα κυβερνητική θητεία. Σκεφτείτε, ας πούµε, να είχε συµφωνήσει: τώρα θα αναζητούσε απεγνωσµένα κάποια υποσηµείωση ή καµία λεπτοµέρεια για να διαφοροποιηθεί από την κυβερνητική πολιτική και να δείξει ότι αρχηγός της αξιωµατικής αντιπολίτευσης είναι αυτός και όχι η Παπαρήγα»

Μιλάμε για έξτρα κωλοτούμπα ε; Τι να περιμένει κανείς όμως από τον άνθρωπο που άλλαξε ομάδα για να είναι με αυτή που υποστηρίζει ο διευθυντής του…