16 Μαρ 2011

Το πολύ το τάκα τάκα...


ΟΚ να καταλάβω οτι ένας "πιτσιρίκος" όσο πλάκα και να έχει, η νοητική του κατάσταση υπολείπεται αυτής του ανδρός. Να δώσω δε και πλείστα όσα δικαιολογητικά μη ηλικιακά, όπως οτι μπορεί να μην τον παίζουν τα άλλα παιδάκια, να του αρέσει να κυλιέται σε σπασμένα γυαλιά, να τον χτυπούσαν ως βρέφος οι γονείς του, να του αρέσει να παίζει το γιατρό με τον μεγαλύτερο ξάδελφο κοκ. Πόσο κατάχρηση στην αυτοϊκανοποίηση μπορεί να κάνει όμως ένας 'πιτσιρίκος" για να γράψει αυτά:

"Το ωραίο είναι πως ο κ. Καμίνης θέλει διαδηλώσεις με μέτρο στο κέντρο της Αθήνας, αλλά, παράλληλα, θα προχωρήσει η πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου. Ο πεζόδρομος της Πανεπιστημίου δεν κλείνει το κέντρο για τα αυτοκίνητα; Δεν εμποδίζει τους οδηγούς; Δεν κάνει κακό στους καταστηματάρχες;"

Θα κάνει κακό η πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου λοιπόν κατά τον αριστερό του κώλου και μάλιστα και στους καταστηματάρχες! Όσο κακό έκανε και σε αυτούς της Ερμού ε; Προφανώς το έχει πειράξει η επαναστατική γυμναστική και η ακατάσχετη μηδενιστική μπουρδολογία το κακόμοιρο το αγοράκι.
Για να δείξει δε πόσο μαγκάκι είναι και πόσο "δε μασάει" συνεχίζει:

"Νομίζω πως η πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου θα μας στοιχίσει τα δεκαπλάσια χρήματα μέχρι να ολοκληρωθεί. Έχει να φύγει πέτρα από τα έργα της Πανεπιστημίου με στόχο τους μπάτσους που θα πάει σύννεφο• κάθε πρωί οι εργάτες –πριν πιάσουν δουλειά- θα βγαίνουν στη γύρα, για να μαζεύουν τις πέτρες.

Πάντως, μόλις ολοκληρωθεί η πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου, θα ρίξουμε κάτι πορείες που θα ευχαριστηθεί η καρδιά μας. Εκτός, αν μας το απαγορεύσει ο κ. Καμίνης, με τη δικαιολογία πως ενοχλούμε τους περιπατητές και τους ποδηλάτες. Α, και τους Atenistas!"

Πείτε μου τώρα, δεν χρήζει ψυχιατρικής υποστήριξης το καημένο κι αυτοί που τον χειροκροτούν;