22 Μαρ 2011

Γιατί κλαίγεται ο Γιαννάκης;


Συνεχίζει τις μαλακίες ο Πρετεντέρης. Σήμερα φωνάζει γιατί το υπ. οικονομικών ανεβάζει τις αντικειμενικές αξίες στα hi end των β.π. όπως Παλαιό Ψυχικό και Φιλοθέη.
Δίνει λοιπόν ένα πολύ καλό παράδειγμα με ιστορικό πύργο 46 δωματίων και 8 στρεμμάτων κήπο στην Αγγλία, να πωλείται έναντι 2 εκατ. ευρώ, το ίδιο ποσό δηλαδή που δίνει ως αντικειμενική αξία το υπ. οικονομικών για σπίτι 200 τετραγωνικών στις χάι περιοχές των βορείων προαστίων.
Καταλήγει λοιπόν: "Ηθικό δίδαγµα; Είτε κάποιοι πιάνουν κορόιδα τους κληρονόµους του λόρδου είτε το υπουργείο πιάνει κορόιδα τους έλληνες φορολογουµένους. "

Παίρνω ως δεδομένο οτι έχει δίκιο για τις νέες αντικειμενικές και δεν το ψάχνω παραπάνω, αν όμως κάνει τον κόπο να ρίξει μια ματιά στις αγγελίες ή να ρωτήσει κανα μεσίτη (ρεπορτάζ λέγεται αυτή η εργασία...) πριν γράψει τις παπαριές του, θα δεί οτι οι τιμές στις παραπάνω περιοχές είναι πολύ μεγαλύτερες! Μπορεί να χρειάζεσαι 2 εκατομμυριάκια για να πάρεις πύργο έξω από το Λονδίνο, αλλά για μονοκατοικία 580τ.μ. στο Παλαιο Ψυχικό θέλεις το ευτελές ποσό των 4.300.000 ευρώπουλων!!!
Ποιός κοροϊδεύει ποιόν λοιπόν κε Πρετεντέρη;
Σας έτσουξε ο ΦΜΑΠ ή μαζευτήκατε όλοι οι αναξιοπαθούντες του Mega και κλαίγεστε επειδή θα πληρώσετε μεγαλύτερο φόρο για τα παλάτια σας;

16 Μαρ 2011

Το πολύ το τάκα τάκα...


ΟΚ να καταλάβω οτι ένας "πιτσιρίκος" όσο πλάκα και να έχει, η νοητική του κατάσταση υπολείπεται αυτής του ανδρός. Να δώσω δε και πλείστα όσα δικαιολογητικά μη ηλικιακά, όπως οτι μπορεί να μην τον παίζουν τα άλλα παιδάκια, να του αρέσει να κυλιέται σε σπασμένα γυαλιά, να τον χτυπούσαν ως βρέφος οι γονείς του, να του αρέσει να παίζει το γιατρό με τον μεγαλύτερο ξάδελφο κοκ. Πόσο κατάχρηση στην αυτοϊκανοποίηση μπορεί να κάνει όμως ένας 'πιτσιρίκος" για να γράψει αυτά:

"Το ωραίο είναι πως ο κ. Καμίνης θέλει διαδηλώσεις με μέτρο στο κέντρο της Αθήνας, αλλά, παράλληλα, θα προχωρήσει η πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου. Ο πεζόδρομος της Πανεπιστημίου δεν κλείνει το κέντρο για τα αυτοκίνητα; Δεν εμποδίζει τους οδηγούς; Δεν κάνει κακό στους καταστηματάρχες;"

Θα κάνει κακό η πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου λοιπόν κατά τον αριστερό του κώλου και μάλιστα και στους καταστηματάρχες! Όσο κακό έκανε και σε αυτούς της Ερμού ε; Προφανώς το έχει πειράξει η επαναστατική γυμναστική και η ακατάσχετη μηδενιστική μπουρδολογία το κακόμοιρο το αγοράκι.
Για να δείξει δε πόσο μαγκάκι είναι και πόσο "δε μασάει" συνεχίζει:

"Νομίζω πως η πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου θα μας στοιχίσει τα δεκαπλάσια χρήματα μέχρι να ολοκληρωθεί. Έχει να φύγει πέτρα από τα έργα της Πανεπιστημίου με στόχο τους μπάτσους που θα πάει σύννεφο• κάθε πρωί οι εργάτες –πριν πιάσουν δουλειά- θα βγαίνουν στη γύρα, για να μαζεύουν τις πέτρες.

Πάντως, μόλις ολοκληρωθεί η πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου, θα ρίξουμε κάτι πορείες που θα ευχαριστηθεί η καρδιά μας. Εκτός, αν μας το απαγορεύσει ο κ. Καμίνης, με τη δικαιολογία πως ενοχλούμε τους περιπατητές και τους ποδηλάτες. Α, και τους Atenistas!"

Πείτε μου τώρα, δεν χρήζει ψυχιατρικής υποστήριξης το καημένο κι αυτοί που τον χειροκροτούν;

Ο Άκης του Ψυχάρη


Αυτό το παλληκάρι δε βάζει μυαλό με τίποτα. Μητσοτάκης σκέτος. Η χαρά του μπούκη. Όπου έχει ποντάρει τα ρέστα του, τα έχει χάσει πανηγυρικά, αλλά εκεί… επιμένει μέχρι τελικής πτώσης στα μουλάρια.

Σήμερα αποφάσισε ότι το μέλλον της Ελλάδας ανήκει στον πατριωτικότερο και ο Γιώργος είναι τελειωμένος. Γράφει λοιπόν στο άρθρο του στα Νέα:

«ΔΕΝ ΞΕΡΩ, λοιπόν, τι λένε στις κλειστές συσκέψεις της Λεωφόρου Συγγρού. Κανονικά, όµως, θα έπρεπε να κυκλοφορούν µε λαµπάδες στο µπόι του Παπανδρέου. Και να φωνάζουν: «Βάστα Γιώργο»!

ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟ ΒΗΜΑ γίνεται προς την αποτροπή της χρεοκοπίας ευνοεί κυρίως την κυβέρνηση που θα διαδεχτεί τη σηµερινή. Κι όποια προσπάθεια καταβάλλεται για να νοικοκυρευτεί ο τόπος, πάλι οι επόµενοι θα βγουν κερδισµένοι αφού θα εισπράξουν το νοικοκύρεµα χωρίς το κόστος του.»

Τελειωμένη δουλειά λοιπόν αδέλφια: Ο Αντωνάκης Πρωθυπουργός, απλώς περιμένει να κουραστεί ο Γιώργης και να αδειάσει από τις δουλειές του ο Φαήλος για να του πεί τι να κάνει.

Δεν της έφτανε μόνο αυτό όμως της τηλεδημοσιογραφάρας, αλλά ενώ τους πήγαινε ενάμιση χρόνο εμπλοκή για τη στάση τους στο μνημόνιο, ξαφνικά ανακάλυψε ότι ορθώς δεν ψήφισαν υπέρ:

«ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ που η απόφαση του Σαµαρά να καταψηφίσει το Μνηµόνιο µετέτρεψε το Μνηµόνιο σε µια σαφή διαχωριστική γραµµή, η οποία θα ισχύει εκ των πραγµάτων σε όλη την τρέχουσα κυβερνητική θητεία. Σκεφτείτε, ας πούµε, να είχε συµφωνήσει: τώρα θα αναζητούσε απεγνωσµένα κάποια υποσηµείωση ή καµία λεπτοµέρεια για να διαφοροποιηθεί από την κυβερνητική πολιτική και να δείξει ότι αρχηγός της αξιωµατικής αντιπολίτευσης είναι αυτός και όχι η Παπαρήγα»

Μιλάμε για έξτρα κωλοτούμπα ε; Τι να περιμένει κανείς όμως από τον άνθρωπο που άλλαξε ομάδα για να είναι με αυτή που υποστηρίζει ο διευθυντής του…

9 Μαρ 2011

Η σφηκοφωλιά του 9,84


Όπως ήταν αναμενόμενο άρχισαν τα όργανα να παιανίζουν κατά του Καμίνη με το που άγγιξε την δημοσιογραφική σφηκοφωλιά του 9,84. Άρχισαν να του την πέφτουν από παντού τα αργυρώνητα ανθρωπάκια που μας κατάντησαν να ντρεπόμαστε να πούμε τι δουλειά κάνουμε.
Από το Καρφί μέχρι το Παρόν και από ειδησεογραφικά μπλόγκ μέχρι τα σεσημασμένα για εκτελέσεις συμβολαίων Φίμωτρα κλαίνε για το μισθό που έχασαν η Παναγιωταρέα, η Κοραή, η Σταματέρη(!), η Σιδηροκαστρίτου, ο Λοβέρδος, ο Κουρτάκης και δεκάδες άλλοι αστέρες της δημοσιογραφίας που τα έπαιρναν για να μη γράφουν στα άλλα μέσα που δούλευαν πόσο άχρηστος ήταν ο Κακλαμάνης.

Τους πείραξε, λέει, ότι δημοσιεύθηκαν προσωπικά τους δεδομένα και σχόλια για τη δουλειά τους! Ποιους, αυτούς που έχουν κάνει κουρέλι χρόνια τώρα κάθε έννοια αξιοπρέπειας κάθε «κακομοίρη» που πέφτει στα «χέρια» τους. Δε χτυπούν όμως μόνο ευθέως για τις απολύσεις πολυθεσιτών τη νέα Δημοτική αρχή, αλλά βάζουν και τους χαμερπής Παπαγύφτηδες να επιτίθενται με το γνωστό χουλιγκάνικο τρόπο τους και για άλλα θέματα που αξίζουν χειροκρότημα όπως η εφαρμογή του νόμου για το παράνομο παρκάρισμα και τα τραπεζοκαθίσματα ώστε να ανασάνει κάπως η πρωτεύουσα! Ουστ κοπρίτες!

Τα δυσθεώρητα ποσά που πληρώνουν οι δημότες της Αθήνας για το ανύπαρκτο ραδιοφωνικό σταθμό που μόνο ρόλο έχει να διαφημίζει τον εκάστοτε δήμαρχο και να σιτίζει το στρατό των δημοσιογράφων του τελείωσαν. Κατά την άποψή μου ο 9,84 δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης και πρέπει να βάλει λουκέτο ώστε τα χρήματα να διατεθούν για παιδικές χαρές, χώρους άθλησης, πράσινο, δημοτική συγκοινωνία, παιδικούς σταθμούς, πολιτιστικά δρώμενα, τουριστική υποδομή και προβολή κτλ. Στην τελική, ας διώξουν όλους όσοι έχουν δεύτερη δουλειά, να κρατήσουν μόνο αυτούς που ζούνε από τον ραδιοσταθμό και να τον κάνουν κάτι σαν τη «φωνή της Πόλης στα ερτζιανά». Μέχρι εκεί.

Οι μαλακίες της ΠΟΕΣΥ για να μην κλείσουν οι δημοτικοί ραδιοσταθμοί, να μη γίνουν ΑΕ κτλ είναι ακατανόητες. Οι τελειωμένοι συνδικαλιστές του κώλου που έχουμε ανήκουν στον προηγούμενο αιώνα και έχουν τη λογική ότι οφείλει να μας πληρώνει ο πολίτης για να το παίζουμε εμείς παράγοντες. Πέθανε το μοντέλο μάγκες, μαζί με λεφτά από τα κορόιδα. Κοιτάξτε πώς θα σώσουμε τα πραγματικά μαγαζιά και τη δουλειά μας κι όχι τα παραμάγαζα του κάθε εξουσιομανή δήμαρχου που θέλει να κάνει τον καναλάρχη με λεφτά των δημοτών του.

Γραφειοκράτες... Παντού οι ίδιοι

1 Μαρ 2011

Εκβιασμός on air

Γιάννης Κουρτάκης, "πολυπράγμων" δημοσιογράφος, αφού εργάζεται στο «Καρφί» στην «Αξία» στο «Πρώτο Θέμα», στον 9,84 και κατέχει και τη θέση του διευθυντή στο parapolitika.gr και Χρήστος Ράπτης εκ της διευθυντικής ομάδας του Πρώτου θέματος.
Ακούστε πώς αντέδρασαν on air όταν τους ανακοινώθηκε από τη νέα διεύθυνση του καταχρεωμένου 9,84 οτι κόβεται η εκπομπή τους.

Πίσσα και πούπουλα

http://www.athina984.gr/node/139824

Τελείως ζώα!..