1 Αυγ 2011

Ποιος είναι πιο μαλάκας, ο πιτσιρίκος ή ο Αλέξης;


Μα ασχολούμαστε με τα τσαντήρια, τη βρώμα και τα χασίσια στο Σύνταγμα, ενώ στην Ομόνοια γίνεται ελεύθερα το νταλαβέρι; 

Αυτό είναι το ατράνταχτο επιχείρημα που έχουν οι φοβεροί και τρομεροί επαναστάτες του κώλου και μιλούν για… μαφιόζικη επιδρομή το ξημέρωμα στους νεοχίπιδες που έπλεναν δημοσίως τα παπάρια τους στο σιντριβάνι της πλατείας για να διώξουν το μνημόνιο μέσω της μπόχας.
Με την ίδια Τσίπρικη «λογική» γιατί να ασχολούμαστε με τους έλληνες ανέργους όταν στην Αφρική πεθαίνουν από πείνα, ή γιατί να πιάνουμε τους ληστές από τη στιγμή που υπάρχουν οι φονιάδες.

Είναι η ίδια «λογική» των στόκων που αθωώνουν κάθε λαμόγιο που τους απομυζά φοροκλέβοντας και υπερτιμολογώντας, επειδή κανένας πολιτικός δεν έχει μπει στη φυλακή. Κάτσε λοιπόν μαλάκα να σε πηδάει κάθε ελεύθερος επαγγελματίας μέχρι να δεις στη στενή τον Άκη και φώναζε ηλιθιότητες περί της απολύτου ολιγαρχικής «άμεσης δημοκρατίας» όταν ο νεοφιλελευθερισμός κάνει πάρτυ με την έδρα σου και άλλο που δε θέλει από το να «καεί το μπουρδέλο η βουλή». Βόδι.

Δεν ξέρω πόση ηλιθιότητα μπορώ να αντέξω, αλλά μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι Αυγουστιάτικα διαβάζοντας τις ανακοινώσεις του Σύριζα, των Ταλιμπάν του Αντωνάκη στο antinews ή τις αναρτήσεις των επίσημων γραφείων τύπου της επανάστασης, του μαλακοπίτουρα του «πιτσιρίκου» και των μυαλοφυγόδικων του «press project». 

 Πρέπει να ανεχθούμε κάθε φασιστική δήθεν επαναστατική χοντρομαλακία, από τους μπάφους της πλατείας μέχρι την καφρίλα των ταξιτζήδων και από την αποενοχοποίηση των πατριδοκάπηλων χρυσαυγιτών μέχρι τη μαφία των συγκλητικών, στο όνομα μιας στείρας αντιμνημονιακής ρητορικής.
Αυτή είναι η επανάσταση του συντηρητισμού, της μιζέριας, της αγκύλωσης, του ωχαδελφισμού και της απολιτικοποίησης. Να τη χαίρεστε κι αυτή και τα τσαντίρια σας. Αυτοί είστε, αυτά μπορείτε να πρεσβεύετε, μέχρι εκεί φτάνει το κολλημένο σας μυαλό. 

Καλό καλοκαίρι, κι αν αργήσω το Σεπτέμβρη αρχίστε την επανάσταση χωρίς εμένα. Ζώα.