14 Φεβ 2009

Μπάτσοι! Ούτε μια μολότωφ δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν!!!!!


Τι θα μπορούσε να κάνει μια παρέα γιαλατζι-κουκουλοφόρων, με κολλημένο πάνω τους το σύνθημα "Οχι άλλο πλιάτσικα?" (και με φωτο του καλλιτέχνη!) στις 12.30 το βράδυ, στον περιφερειακό της Καστέλλας μια αποκριάτικη νύχτα, που όλοι γύρναγαν στο δρόμο ντυμένοι κολομπίνες?
Και ο ένας κουκουλοφόρος να αδειάζει τρεις Amstel κι ένα Μύθο στα πεζοδρόμια για να τις κάνει ...μολότωφ με πετσετούλα κουζίνας (sic) για φυτίλι? Πάντως σίγουρα, όχι τρομοκρατική επίθεση!
Λέτε εσεις τώρα..

Γιατί το περιπολικό , μία που σταμάτησε, και μία που μας είχε για προσαγωγή! Στραβωμένο το "όργανο" ρωτάει "τι κάνετε κει?"
"Σε φτιάχνουμε, μεγάλε" είναι η σωστή απάντηση, αλλά δεν τη λες!
Τελικα, μετά από σαφή, λιτή και περιεκτική περιγραφή της κατασκευής μιας αληθινής μολότωφ (να μάθουνε και τίποτα οι έρμοι οι λιμανόμπατσοι) και καταλήγοντας πως ... ουδεμία σχέση έχει με το δικό μας project, απήλθαν εμφανώς δυσαρεστημένοι, αφού τσέκαραν δις το πάρτυ που βάραγε λίγο πιο κει σε ρυθμούς Αλκη Στέα και πατρινού καρναβαλιού (οι μολότωφ κατέληξαν στον dj!) και που ήταν ο τελικός προορισμός της μικρής μας σέχτας!!!!