5 Σεπ 2011

Γκούλαγκ για ανέργους!!!

Είναι απίστευτο αυτό που ετοιμάζει το ακροδεξιό μόρφωμα που κυβερνά την Ουγγαρία για τους άνεργους πολίτες.
Τους υποχρεώνει σε... καταναγκαστικά έργα αν θέλουν να παίρνουν το πενιχρό επίδομα ανεργίας πάνω από 90 ημέρες. Όπως γράφει το stovoreiostereomatiselva.blogspot.com
Οι άνεργοι μπορούν να στελνονται σε έργα σε ολόκληρη την χώρα, συμπεριλαμβανομένων και αυτων πολύ μακριά από το σπίτι τους, ακόμη και αν έχουν οικογένεια. Το νομοσχέδιο ορίζει ότι αυτοί που δουλευουν πάνω από τρεις ώρες μακριά προς οποιαδήποτε κατεύθυνση έχουν δικαίωμα για τροφή και στέγαση. Στα σχέδια για συγκεκριμένα έργα που διέρρευσαν δειχνει ότι θα πρέπει να στεγάζονται σε τροχοσπιτα.


Οι άνεργοι μπορούν επίσης να δανείζονται σε ιδιωτικές εταιρείες.
Τα στρατοπεδα εργασίας θα παρακολουθούνται από συνταξιούχους αστυνομικούς, ενώ ο αρμόδιο υπουργός δήλωσε οτι 
- Εμείς δεν μιλάμε για παρακολούθηση, αλλά και για καθοδηγηση, διαχείριση και οργάνωση. Για να τοποθετήσει κανεις 300.000 άνθρωποι στο πρόγραμμα εργασιών είναι μια περίπλοκη ιστορία που απαιτεί ακριβώς τις ικανότητες που εχει η αστυνομία. 
Σας θυμίζουν τίποτα όλα αυτά από Νταχάου, γκούλαγκ, ή τα στρατόπεδα εργασίας του Μάο; Ορθώς, καθώς
Το πλανο ήταν αρχικά με την επωνυμία «Εθνικό Σχέδιο Εργασίας", αλλά μετονομάστηκε μετά απο...επισημάνση ότι ειχε το ίδιο όνομα με ένα πρόγραμμα που διεξάγονται από το ...φασιστικό καθεστώς της δεκαετίας του 1930 στην Ουγγαρία!!
Ολο το κείμενο στη σελίδα http://stovoreiostereomatiselva.blogspot.com/2011/08/h.html