16 Ιαν 2009

Άρχισε το "γλέντι"


Πανικός στο Έθνος και στην πιάτσα. Ο εκδότης της εφημερίδας Φώτης Μπόμπολας ενημέρωσε την εκπρόσωπο των εργαζομένων στην ΕΣΗΕΑ Πόπη Χριστοδουλίδου ότι επίκεινται 100 απολύσεις!
"οι εφημερίδες Έθνος και Έθνος της Κυριακής έχουν μεγάλο πρόβλημα. Μπαίνουμε μέσα 1 εκατομμύριο ευρώ τον μήνα από τις δυο αυτές εκδόσεις! Έχω δυο επιλογές : Ή να κλείσω το καθημερινό Έθνος ή να διώξω ΤΩΡΑ 80-100 δημοσιογράφους" είπε ο εθνικός εργολάβος που δεν έχει αφήσει από Εθνικό δρόμο και Μ ετρό ως τις πλατείες των χωριών.
Στη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων αποφασίστηκε να κληθεί το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ και να ζητηθεί απεργία διαρκείας.
Να σημειώσουμε οτι ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Πάνος Σόμπολος, εργάζεται στο Έθνος και το Έθνος της Κυριακής και τόνισε οτι παρά τα όσα ακούστηκαν και γράφηκαν, δεν είχε υπόψιν του τις κινήσεις της επιχείρησης.
Όσο για την ΕΣΗΕΑ τηρεί υπό... κατάληψη από μερικούς συναδέλφους και κάτι άλλους απερίγραπτους τύπους οι οποίοι επιδίδονται σε συγραφή μπροσούρων και ανακοινώσεων περί επανάστασης και άλλων δαιμονίων, πλην βεβαίως αυτών που συμβαίνουν στα "μαγαζιά" του Τύπου. Δεν είναι καιρός τώρα που σφίγγουν τα πράγματα να πάρουν τα κουβαδάκια τους και να πάνε να κάνουν πουθενά αλλού τους επαναστάτες και τους... ¨αδέσμευτους" δημοσιογργάφους;
Άντε, γιατί μετά έχουμε να ξυπνήσουμε και το ΔΣ γαμώ την τύχη μας γαμώ!