20 Ιαν 2009

Ήρθαν κι άλλοι να μας σώσουν...


Θέλω κι εγώ ν΄αγιάσω και δε μ αφήνουν οι ηλίθιοι. Ένα βαρέλι ντεπονάκια κατέβασα πάλι σήμερα αλλά εις μάτην. Δεν μας έφταναν όλα τα βλήματα που έχουμε στα κόμματα, προστίθενται και νέα με σκοπό να "μας σώσουν".
Ευχαριστούμε δεξιούληδες, δε θέλουμε άλλη βοήθεια από τη φάρα σας. Άντε για κανα μπρίτζ και καμιά Τραβιάτα και αφήστε σε άλλους την παραγωγή πολιτικής. Μαζευτήκανε λοιπόν μερικοί τύποι ΄που θέλουν να σώσουν την ελλάδα, και έκαναν νέο κόμμα τους "Δημοκρατικούς" (τόσο δημοκρατικοί, όσο οι ομότιτλοι Κλίντον για παράδειγμα).

Δε θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω τις γενικές γραμμές των θέσεών τους που με έκανε "τούρμπο" για το απόλυτο τίποτα που έρχονται να μας πούνε. Δε μπορώ όμως να αφήσω ασχολίαστο το χωρίο για τα ΜΜΕ. Δεδομένου, δε του γεγονότος ότι την παρουσίαση του νέου κόμματος που θα κατέβει στις ευρωεκλογές έκανε ο πρώην διευθυντής του ΕΤ, η οργή μου ήταν ακόμα μεγαλύτερη διότι κάποιοι πιστεύουν οτι ένας τέτοιος άνθρωπος θα ξέρει και από εφημερίδες.

Μιλάνε λοιπόν για
" σειρά μέτρων, όπως η ενθάρρυνση της καθιέρωσης πιστοποιητικού γλωσσικής επάρκειας για τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, μέσω έγκυρου μηχανισμού" και εξαντλούν τον προβληματισμό τους με προτάσεις όπως αυτή για " ενίσχυση μετάδοσης εκπομπών υγιεινής διατροφής και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης". Τρεις λαλούν και δυό χορεύουν για ένα τεράστιο πρόβλημα δημοκρατίας στη χώρα.
Βέβαια, κάτι τέτοιοι πανίβλακες σαν τον πρώην δ/ντη της Γιάννας που έκανε τη γλάστρα στον Κοτρώτσο και την έχει δει και καλά κουλτουριάρης επειδή του είχε μιλήσει δυο - τρεις φορές ο Λαμπράκης, είναι αυτοί που έφτασαν στην απαξία τα έντυπα. Θέλει και κόμμα ο μπάμιας.
Έχεις δει ρε τελευταίε δικηγόρε που κάνεις και το διευθυντή εντύπων πόσα πτυχία, μεταπτυχιακά και ντοκτορά από Αγγλία, Γαλλία και Αμερική έχουν όλα τα 25χρονα που σου χτυπάνε την πόρτα στο πλουμιστό σου γραφείο για μια δουλίτσα με υποαπασχόληση και 400 ευρώ, ε λιγούρη, έχεις δει; ή μήπως εκεί στο ΔΟΛ και στη Γιάννα οι διευθυντάδες και οι αρχισυντάκτες είχαν τίποτα παραπάνω από απολυτήριο Λυκείου και - βαριά - κανα χαρτί από νομική;
Αι στο διάολο που αυτό που σας "τάραξε" για τα ΜΜΕ ήταν η... πιστοποίηση, βλάκες!


το site του νέου κόμματος http://www.dimokratikoi.gr/ για να δείτε και τις υπόλοιπες θέσεις τους