21 Ιουν 2009

SOS ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ


Σπύρος Χατζάρας: Μία χουντάλα που τον πληρώνουμε όλοι μας για να ασκεί τη... δημοσιογραφία στην γραμματεία Τύπου. Δεν είναι ο μόνος. Είναι από τη γνωστή ομαδούλα που το παίζουν... ΠΑΣΟΚοι ενώ στην πραγματικότητα θέλουν να αγγαλιάσουν το Βορίδη, το ΛΑΟΣ και τον κολλητό τους τον Παπαθεμελή.
Ο ξεφτιλισμένος γραφιάς του χειρότερου προσωπείου του πρασινοχουντισμού που ευδοκιμούσε στα μέσα του 80 ξαναχτύπησε με αφαρμή τους ρατσιστές - δολοφόνους της Ηλίας που έδεσαν και έσυραν πίσω από τα μηχανάκια τους δυο πεινασμένους κακομοίρηδες που τους είχαν κλέψει δυό αρνιά.


"Προσοχή! Μην μασάτε! Το επεισόδιο στην Νεα Μανωλάδα δεν είναι ρατσισμός. Το θέμα είναι η ζωοκλοπή. Οι λαθρομετανάστες ρημάζουν τα κοπάδια.Οι Τσομπάνηδες κακοποίησαν τους ζωοκλέφτες ,και όχι τους «λαθρομετανάστες από το Μπαγκλαντές», γράφει το ζώο στο μπλόγκ του, το οποίο δυστυχώς το αναδημοσιεύει και το i-reporter (γιατί Νίκο μου;).


Ο οπαδός της κου κλουξ κλαν και απολύτως μυαλοφυγόδικος εδώ και κάποια χρόνια, πάσχει από σύνδρομο καταδίωξης - τον κόλλησε ο φίλος του ο Θύμιος - νομίζοντας οτι τον κυνηγάει ο... Σόρος και το... freedom House! Όργανα αυτών και φυσικά του σατανά, των Τούρκων, των Αλβανών και των εξωγήινων είμαστε για τον Χατζάρα όλοι εμείς, αλλά και οι φουκαράδες οι δούλοι των φυτειών φράουλας στην Ηλεία. Εκεί που κάποια ζώα κτηνοτρόφοι κόντεψαν να σκοτώσουν δυό ψυχές γιατί τους έκλεψαν τις γκόμενές τους, τις κατσίκες! Αυτούς υπερασπίζεται το όνειδος. Τους σκατόψυχους ρατσιστές κατσικογάμηδες της Ηλείας.
Άντε και στην πορεία της Χρυσής Αυγής ΠΑΣΟΚε του κώλου.
Αυτούς πληρώνουμε με τους φόρους μας ρεεεεεεεεεεε...